2008. november 4., kedd

Adventi naptár



Végre nekifogtam és elkészült az idei első adventi naptár. Még több is fogja követni, mivel ígéretek kötnek rá. Sajnos sokat mérgelődtem a készítés közben, mivel a nyáron vásárolt illanó filc szinte semmit sem fogott. Olyan vékonyan és olyan gyorsan elillant, hogy amig megrajzoltam egy csillagot a tűzéshez és a varrógép alá tettem, már nem is látszott. Jól bevásároltam vele! Azt most inkább le sem írom, hogy hol vettem. Amit előtte használtam, az kb. 3 napig látszott. A másik a ragasztó spray, amivel szintén nem vagyok elégedett, befújhattam, de nem sokat ragasztott, kék színű tengeri élőlények vannak rajta és a feliratR 65. Vajon mi lehet az oka, hogy ennyire nem ragad? A számokat kétoldalas vetex-szel vasaltam fel. A tűzést arany metál cérnával tűztem, ahol jó szolgálatot tett a varrógéphez újonnan beszerzett metál - fémszálakhoz való - varrógéptű. Remek találmány, így nem szakadt a cérna. A kerek tasakokba felül lehet beletenni az apró ajándékokat.

6 megjegyzés:

katafolt írta...

Ha az illanófilcre rávasalsz,tovább megmarad a nyoma(nem árt kipróbálni,hogy az adott anyagból elillan-e egyáltalán...).Én is adventit varrok most,de sokkal nagyobb lesz,nem bírok ilyen kis helyen elférni !

Arien írta...

Tetszik az adventi naptárad:) Nekem is kellene egyet alkotnom már..

Trudi írta...

Naiv vagyok, végül feltettem a fórumra is, azt gondolván, valakit érdekel, de annyira el vannak foglalva egymással, hogy senki észre sem vette. Ez megint megerősít abban, hogy visszavonuljak a fórumról.

Monika írta...

Hú,de szorgos vagy!!!Ez igen! Nagyon tetszik!!!
Én még seholsem tartok....:(
Egy kérés-kérdés: a virtuális cicádat lekoppinthatom a blogom aljába,hogy játszhassak vele?

Trudi írta...

Mammka! Tedd csak fel a cicát én is a neten találtam. Most egyébként van egy kiscicánk a valóságban is.

Monika írta...

Köszönöm!