2009. január 12., hétfő

Barátságból jeles...


Ezért jó blogot írni, mert barátokat találtam. Sokszor, ha hazaérek a munkából, már alig várom, hogy benézzek a kedvenc blogjaimba, hogy lássam, ki mivel tesz-vesz, vagy alkot éppen. Van, akivel még személyesen nem is találkoztam, de előbb-utóbb csak összefutunk valamelyik foltos rendezvényen. Szóval csak azt akarom itt "elrebegni-hebegni", hogy nagyon meghatott és köszönöm, hogy megtiszteltetek a barátságotokkal: Marika, Martimez.
Ezt a fordítást találtam, én is idemásolom:
"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. :)))
Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"
Tehát a barátságszalagot viszonzásként: Marikának, Martimeznek, Fridának, akiknek továbbküldöm: Beszand, Elizanikó, Márta néni, Kastanie, Agibo és "és még sokan mások", főleg azoknak, akik rendszeresen olvassák a blogomat.
A másik baráti gesztus, Fridától kaptam ezt a kedves mackót, ahol fel kell sorolnom, hogy mit szeretnék csinálni ebben az évben. Nehéz évek vannak mögöttem, ezért először is szeretném megtalálni újra kissé elveszett önmagam. Ehhez kapcsolódik:
  • megint rendszeresen tornázni, ami nálam a jóga, vagy kondi.
  • igaz barátokat szerezni és megtartani;
  • megvarrni minél több tervemet;
  • sokat olvasni;
  • minél többet utazni, kirándulni.
Kiváncsi vagyok Beszand, Elizanikó, Kastanie, Márta néni, Agibo, Phonix, Zazalea, Méhike terveire.

5 megjegyzés:

Phoenix írta...

Köszönöm, hogy rám is gondoltál. Nehéz idők vannak mögöttem is, nekem is nagyon át kell gondolnom a terveimet, nem lesz egyszerű megfogalmaznom sem...

Mehike írta...

Köszönöm, hogy gondoltál rám

Névtelen írta...

Hogy én mit akarok? 61 éves vagyok, már elég öreg, hogy egy csomó gond lement a vállamról, de még nem olyan trotty, hogy ne tudnám élvezni az életet.
Tehát ezt akarom. Élvezni az életet. Megrágcsálni az unokám lábujjait, átúszni víz alatt a termálfürdő medencéjét zárás előtt mikor már kevesen vannak, biciklivel meglátogatni a 60 km-re lakó sógornőmet, és megtanulni hogy kell a blogra ilyeneket rárakni mint ez is. (na ez nem fog menni)

agibo írta...

Hajaj! Megint egy nehéz feladat.
:-) Összeszedem a gondolataimat és leírom majd a blogomban.

Marika írta...

Köszönöm a barátságod .Életünk girbe görbe utjai biztos fogják egyszer kereztezni egymást .