2009. július 4., szombat

Varrogatások....


Próbálok rendet tenni a fejemben és a varrnivalók között is. Nem könnyű. Elmaradásom van a PIF-fel is, aminek részben az is az oka, hogy nem nagyon volt ötletem, ki minek örülne, de azért el fogok készülni hamarosan. Most csak gyorsan varrtam a férjemnek egy mobiltartót - már a harmadik, ez most bársonyból készült, remélem tovább bírja, mint az elődei.
A másik egy pénztárca, a régi, tihanyi táborban tanult mintájára, aminek mindig nagy sikere van. Egy olyan ifjú hölgynek készült, aki kedveli Klimt-et, ehhez jól jött az ilyen mintás anyag a Műszörmeházból. A cimkéket is megoldottam, kihimeztem géppel a nevemet rávasalható vetex-szel felvasaltam az anyagra. Sajnos csak egyféle betűméretet tudok himezni, de pillanatnyilag ez is jól jött.

8 megjegyzés:

Marika írta...

Rend rakás közben ,hasznos szép dolgok készültek.

leda írta...

De jók lettek! Mindkettő nagyon tetszik! :)

zazálea írta...

Jó, hogy jelentkeztél! :o)

Trudi írta...

Szóval, "ébredezem", pedig már azt is gondoltam, hogy nem nekem való ez a hobbi!

Lonci írta...

Szép dolgokat készítesz, a kulturaquiltjeid nagyon tetszenek. Miért ez a pesszimista hangulat?

Trudi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Trudi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Tigrislilijom írta...

Abba ne hagyd a varrást!!! Én mindig olyan szépeket látok nálad; ízléses anyagok, szép kivitelezés, soroljam még? Öröm hozzád bekukkantani! Köszönöm, hogy megosztod ezeket a szépségeket velünk! (Egyébként a varrás terapikus jellegű is, már csak ezért is érdemes folytatni) Szeretettel