2009. november 8., vasárnap

Határtalanul 2009. november 7.

Elhatároztuk "vasmarokkal" (Bessenyő Pista bácsi), hogy felmegyünk a Határtalanulra Ágival. Szerencsére nem jött közbe semmi, felmentünk, érdemes volt. Találkoztunk már a vonaton más "foltos" lányokkal, fenn a kiállítás alatt pedig jó volt újra összefutni a régi- és új ismerősökkel. Külön örültem, hogy Marikával végre személyesen is megismerkedtem, akitől csodás festett anyagokat kaptam. Ahogy odaérkeztünk, a bejáratnál megtaláltuk a céhes fát, amelyre kértek levelet tőlünk. Én - természetesen - egy páfrányfenyő levelet varrtam. Feltettük a leveleinket, majd megnéztük a kiállítást, ahol nagyon-nagyon tetszettek az orosz foltvarrók munkái. Délután kettő óra körül tartottunk egy blogos találkozót, ahol megint sok kedves ismerőssel váltottunk pár szót.
A kiálításról készült képeket feltettem ide.

Ezek nagyon tetszettek, mivel teljesen új anyagfelhasználással készültek, úgy láttam, hogy mindent felhasználtak, amit csak lehetett, pl. organzát, zsinórokat, brokátot, selymet.

3 megjegyzés:

Marika írta...

Nagyon örülök én is hogy végre találkoztunk.:))))
És kösz a navigálást!:))))
:))) ÍGY NEVETNI !!

Kaoka írta...

Elképesztő lehetett ez a kiállítás. Sajnálom, hogy nem jutotam el. Ezekből a csodálatos munkákból is lehet látni, mennyire végtelen a textilek felhasználásának a lehetősége.

t®eb♥®etta írta...

Nagyon szépek:)