2010. november 14., vasárnap

Életjel....

Nagyon régen nem írtam, na nem mintha nem volna miről, de az idő... valahogy nem tudok jól gazdálkodni az idővel. Esetemben azt jelenti, nagyon kevés van és túl sok mindent szeretnék ilyen kevés idő alatt.
A Határtalanul-ra megvarrt afgán hímzéssel készült képem - amelyre fénykép alapján lehetett szavazni a Foltvarró Céh honlapján, nem nyert semmit, pedig nagyon reménykedtem. Eddig minden évben ki voltak állítva, most nem, pedig csak 11 db készült a tagok által. Nekem azért az egyik kedvencem lett, a családnak, a barátoknak, az ismerősöknek nagyon tetszik. A fenti kép lenne az, a címe: Júliusi erdőrészlet. A kedvenc organzás technikámmal készítettem.
Nagy lelkesedéssel utaztam fel a Határtalanul-ra, kíváncsian a Férfias pályamunkákra, na és végre találkozni szerettem volna Váradi Gyöngyivel, aki meghívót is küldött a kiállítására. (Két fényképen is megtaláltam magam a Céh honlapján.) Gyöngyivel még csak virtuálisan ismertük egymást, nagyon kedvesen kalauzolt végig a kiállításon, élmény volt a találkozás. A Férfias pályázat eredményhirdetése csalódást okozott számomra, de ízlések és pofonok .... ugyebár.
Nagy öröm volt ismerősökkel találkozni, egy kis vásárlás is belefért.
A másik nagy élményem még október 9-én volt, amikor is a Plitvicei tavaknál jártam a barátnőmmel. Rengeteg fotót készítettünk mindketten, az idő csodás volt, feltöltődtem. Nem is tudtam, hogy Az ezüst tó kincse c. indiánfilmet is itt forgatták annak idején.

7 megjegyzés:

Marika írta...

DEEjóhallllanirólad:)
Sajnálom,hogy nem találkoztunk mi,szombaton voltunk.Majd a legközelebbi munkád díjazzák .Ne légy csalódott, nagyon szép a munkád .

Katalin írta...

nekem tetszik - mint a többi munkád is - sosem értettem a pályázatokat...
A plitvicei vizek, azért eremélem elfeledtették kicsit a csalódottságodat, én nyáron voltam ott, a lábam lejártam:))

lomaquilt írta...

Nekem tetszik a munkád szavaztam is rá. A zsűri mint mindig nehéz helyzetben volt jelszó érvényes volt. (én sehol nem voltam érintve!) ez azért ne vegye el a kedved semmitől! Én a zsűrinek két dijával értettem egyet, azaz minden szubjektiv!

gubike írta...

Tetszik a munkád, s gyönyörű helyeken jártál!

Trudi írta...

Köszönöm, nagyon jól esik a sok dicséret.

Névtelen írta...

Trudi, csak néztem...hetek óta nézegetek mindent ezekről a tavakról, jövőre okvetlenül meg akrjuk nézni. És akkor itt találom a blogodon, jajj de jó. Az erdőrészleteden a távlatot szeretem a legjobban.

Trudi írta...

Márta néni! A Plitvicei tavak csodálatosak, 1 nap is élmény volt, de az egészet bejárni több nap kellene. Még vissza kell mennünk. Rengeteg képet készítettünk, majd album lesz belőle. Most láttam téli képeket is róla, akkor is szép.