2012. április 13., péntek

Nyári időszámítás...


Nem tudom megszokni ezt a nyári időszámítást. Ma reggelre még fagyott is, egész nap olyan vagyok, mint egy alvajáró. Az időről jutott eszembe, hogy nemrég kértek tőlem egy ilyen faliórát, elkészült, másnap pedig érkezett a reklamáció, hogy hangosan ketyeg, nem bírták az étkezőben a hangját, most mit tegyenek? Fogalmam sincs, nekünk is van, minket nem zavar a ketyegése. Megkérdeztek egy órást, aki szerint meg kell olajozni a szerkezetet. Remélem ez lesz a megoldás. Egyébként ritkán varrok ilyen hagyományos mintát.

5 megjegyzés:

dixike12 írta...

Tök jó ez az óra egyszerű és mégis szép, nekem is van de nem ketyeg hangosan, az a kis szerkezet ami ebben van nem is tud hangosan ketyegni, szerintem, de ki tudja??,

Trudi írta...

Ugye, hogy nem is hangos, a szüleimnek volt egy orosz faliórája, amihez "bébi" elem kellett, az aztán hangos volt, nem is használtuk végül.

Márta néni azéris írta...

Mit szólt volna a megrendelő, ha még kakukkol is?!

A kis kinai blogja! írta...

TETSZIK AZ ÓRA ÜGYI VAGY

F.Gina írta...

Szép lett, nem értem, mi bajuk, óra, hát ketyeg :)) De jót nevettem. Jók a festéseid is, sose jut eszembe, hogy a fehér anyagot megvegyem, ha jó a mintája, pedig milyen jó az Ikeás levelesed.