2013. augusztus 7., szerda

GEKKOK

Mint "jó tanuló", ismét megoldottam a feladatot, vagyis a Magyar Foltvarró Céh felhívására elkészítettem a 25 cm-es, egyenlő oldalú 60 fokos narancssárga 3szöget az EQA pályázati kiírása alapján. Magyarország a narancssárga színt kapta. A téma:  m o z g á s.
Nekem rögtön a tessaláció jutott eszembe erről, hiszen az is kikötés volt, hogy bármilyen irányban elfordítva a kép értelmezhető legyen.  Kis hazánknak 12 db-ot kellett kiküldeni.
Polyák Ildivel történt levélváltás során kiderült, hogy kínkeservesen jött össze a 12 db. Először kettőt akartam varrni, volt még egy ötletem, de gondoltam más is férjen hozzá a feladathoz.  Vajon mi az oka, hogy a többszáz céhtag közül  elenyésző azok száma, akik ilyenkor aktivizálják magukat?  Hiszen nincs annál jobb érzés, mint amikor a munkámat kinn több ezren láthatják, akik felkeresik a világ minden részéről a birminghami kiállítást.

4 megjegyzés:

Bejus70 írta...

Júúúj, micsoda móka lehetett ezt csak megszerkeszteni is! A többi "gyerekjáték", ugye? Nagyon tetszik, köszönöm! :))

Nóra írta...

Én láttam " élőben is", nagyon tetszik.
Az összes többit fotón, Ildi lefényképezte őket Birmingham-ben. Majd megkérjük, tegye fel a blogjába!

Katalin írta...

gyönyörű amit csináltál
gratulálok
szeretettel üdvözöllek, és köszönöm, hogy blogkövetőm vagy

Trudi írta...

Most látom, milyen gyorsan elment a nyár, amikor utoljára írtam a blogba. Tényleg jó móka volt, végre a múlt héten láttam egyben is a többiekével. Nekem valahogy nem ez a forma jutott eszembe, ahogy össze vannak rakva, pedig adja magát. Azt gondoltam, kis zászlókként lesznek egymás mellé téve.