2008. október 15., szerda

Szömörce




Őszbe borult a kert. Bármilyen szép idő volt ma, azért mégiscsak ősz van a javából. A szömörcék levelei elszinesedtek. Sajnos már eléggé későn kaptam le, kissé megpöndörödtek. Kétfajta is van, a kerek levelű még most kezd bele igazán a szinváltozásba.

9 megjegyzés:

Princi írta...

Az alsó két képen látható a kedvencem! Az összes őszi színt egyszerre képes produkálni, gyönyörű!

Princi írta...

Köszönöm együttérző soraidat mindkét bejegyzésemnél!

Monika írta...

kedvencem ez a fa,parlagi nevén: Ecetfa.
A színei káprázatosak!

F.Gina írta...

Bocsi, de nem tudom az email címed.
Nyikitáé nyitrai.k@gmail.com.Megjöttek az új anyagok, és a nevezési határidő dec 31 lesz, tehát még nyugodtan !Nem maradsz le semmiről :))

F.Gina írta...

Viszont kérnék egy kis segítséget: képtelen vagyok a blog szélére mindenféle ingyom-bingyomot tenni, pl számlálót, te hogyan csináltad ?
Köszi gina

Trudi írta...

Gina, köszi az infót. Márcsak fel kell majd mennem valamikor. Nem tudtam beállítani az emil-címemet ide valamiért. A tiedet látom, ha így nem megy elküldhetem mélben is.
Szóval rákatintasz a számlálómra, akkor felhozza a Domino Countert - New Counter-re klikkelsz és ott feljön az, hogy "Show Digit Styles", amire szintén klikkelve felhozza jobb oldalon a témaköröket. Rengeteg van, ha megnézed őket képes választékot hoz fel, csak ki kell választanod. Utána be kell másolnod a blogod elérhtőségét oda, ahol a New Counter-re klikkeltél. Dióhéjban ennyi, de próbálok segíteni még ha nem sikerül.

Trudi írta...

A mérőszalagok és a patchwork a Couture név alatt van, két oldalon.

Trudi írta...

Princi és Mammka!
Elszállt a beírásom: nekem is ez a kedvencem, sőt a színek is.

kastanie írta...

Bocs, hogy nem ehhez szólok hozzá, de "kipécéztelek", részletek a blogomban