2009. január 31., szombat

Apróságok továbbra is....


Itt vagyok megint, közben azért olvasgattam a kedvenc blogjaimat. Próbálok rendet tenni a "káoszban", de hát ez nem egy-két napos munka.
Igyekszem - amennyire tőlem telik - terjeszteni a textiltáskákat. Ez a tojásos összecsukható bevásároló szatyor ajándékba készült.
Forgattam a Tilda könyveket is, főleg a tavaszit - egy báránykát varrtam belőle. A frottír beszerzés azért nem egy könnyű feladat nálunk - persze itt semmi sem az. Jártam turkálókban, abban a kettő méteráru boltban is, ami itt a megyeszékhelyen fellelhető (szomorú, hogy már csak kettő van). Végül kaptam egy kiselejtezésre váró fürdőlepedő felét, amiből jó pár bárányt tudok varrni. A feje és a lába-keze pedig a kb. 3 éve sorsára váró festett molinóból - a vastagabból készült. El ne felejtsem a turkálós ingek újrahasznosítását sem: amikor szétvágtam sajnáltam eldobni a mandzsettákat és a gallérokat, ezekből készült a szív és a fül. Egyébként 100 % pamut. Ebből azt a tanulságot szűrtem le, hogy előbb-utóbb minden felhasználásra kerül, csak ki kell várni. Adós vagyok még a PIF ajándékokkal, de már azok is készülnek.

3 megjegyzés:

Marika írta...

Nagyon kedves a barikád a táska nagyon jötletes .

zazálea írta...

A táska egyenes szuper, sok hasonlót láttam, de ez a legjobb.

Trudi írta...

Csak egy egyszerű táska, az anyag dobja fel kicsit. Kár, hogy egyfajta anyagból később már nem gyártanak.