2012. február 10., péntek

Nagyon jól kezdődik az év...avagy teljesül 3 kívánság

Jó évzárást, jó évkezdet követ:
 1. a Harangvirágok egy angliai parkban című képemet beválasztották a gröbenzelli térbeli kertek kiállításra! Ez az egyik kedvencem az eddig elkészült konfetti technikás képek közül. Most már csak postára kell adnom Jászberénybe.
 2. Na, de még ezzel nem ért véget a jó hírek sora: ma megjött a Hírfoltok és benne a közlemény, hogy a tavalyelőtti birmingham-i barna témájú képeket (azokat is, amelyek akkor nem jutottak ki) Pesten kiállítja a Céh májusban. A rejtek út című képem kiállításra kerül.
 3. Szintén a Hírfoltokban megjelent a pályázati felhívás a Határtalanulra: Magyarország várai, kastélyai, templomai. Azt hittem nem jól látok, hiszen gyerekkorom óta imádom végigjárni ezeket a régi épületeket, olvasom a történetüket, gyűjtöm a képeket, könyveket. Régóta tervezem, hogy varrok ezekből is egy sorozatot.

Már jöhetne a tavasz, hogy elindulhassak a környékbeli, a hírtelen eszembe jutott kastélyokat végiglátogatni, fényképezni, hogy kiválogathassam a megfelelőt a quiltemhez!

  Most már csak egy kívánságom lenne: az általam gondosan becsomagolt, beküldött munkákat ugyanolyan gondosan tárolva és becsomagolva kapjam vissza!

  Soha jobb évkezdést!


  6 megjegyzés:

  MARIKA írta...

  ♥ Gratula neked sok sikert :))))

  MARIKA írta...

  Látod az álmok egyszer valóra válnak :))

  RitaFoltok írta...

  Gratulálok!
  Inspiráló volt az írásod, jó volt olvasni!

  ezkriszti írta...

  Hurrá! Remek hírek.

  RitaFoltok írta...

  Nézz be hozzám, megleplek!

  Márta néni azéris írta...

  Látod, nem kell ahhoz aranyhal, hogy teljesüljenek a kívánságok, hanem tenni kell érte!!!