2012. február 10., péntek

Nagyon jól kezdődik az év...avagy teljesül 3 kívánság

Jó évzárást, jó évkezdet követ:
  1. a Harangvirágok egy angliai parkban című képemet beválasztották a gröbenzelli térbeli kertek kiállításra! Ez az egyik kedvencem az eddig elkészült konfetti technikás képek közül. Most már csak postára kell adnom Jászberénybe.
  2. Na, de még ezzel nem ért véget a jó hírek sora: ma megjött a Hírfoltok és benne a közlemény, hogy a tavalyelőtti birmingham-i barna témájú képeket (azokat is, amelyek akkor nem jutottak ki) Pesten kiállítja a Céh májusban. A rejtek út című képem kiállításra kerül.
  3. Szintén a Hírfoltokban megjelent a pályázati felhívás a Határtalanulra: Magyarország várai, kastélyai, templomai. Azt hittem nem jól látok, hiszen gyerekkorom óta imádom végigjárni ezeket a régi épületeket, olvasom a történetüket, gyűjtöm a képeket, könyveket. Régóta tervezem, hogy varrok ezekből is egy sorozatot.

Már jöhetne a tavasz, hogy elindulhassak a környékbeli, a hírtelen eszembe jutott kastélyokat végiglátogatni, fényképezni, hogy kiválogathassam a megfelelőt a quiltemhez!

    Most már csak egy kívánságom lenne: az általam gondosan becsomagolt, beküldött munkákat ugyanolyan gondosan tárolva és becsomagolva kapjam vissza!

    Soha jobb évkezdést!


    6 megjegyzés:

    Marika írta...

    ♥ Gratula neked sok sikert :))))

    Marika írta...

    Látod az álmok egyszer valóra válnak :))

    Görgei-Reiner Rita írta...

    Gratulálok!
    Inspiráló volt az írásod, jó volt olvasni!

    ezkriszti írta...

    Hurrá! Remek hírek.

    Görgei-Reiner Rita írta...

    Nézz be hozzám, megleplek!

    Márta néni azéris írta...

    Látod, nem kell ahhoz aranyhal, hogy teljesüljenek a kívánságok, hanem tenni kell érte!!!